Shiatsu-hoito

Shiatsu on japanilainen hierontaterapia, joka perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen. Shiatsussa painellaan lempein ottein kehon energiakanavia eli meridiaaneja, ja niillä sijaitsevia akupisteitä.

Nykyaikainen shiatsuterapia pohjautuu lääketieteelliseen tutkimukseen, jota on tehty Japanissa Tokujiro Namikoshin johdolla.

 

Japanin terveysministeriö määrittelee shiatsun manipulaatiohoidoksi, jota tehdään peukaloilla, sormilla ja kämmenillä ilman apuvälineitä paineen aikaansaamiseksi iholla.

Hoidon tavoitteena on korjata sisäisiä häiriötiloja, parantaa terveyttä ja hoitaa tiettyjä sairauksia. Shiatsulla on hoidettu muun muassa stressiä, kiputiloja, masennusta, unettomuutta, päänsärkyä, migreeniä, selkäkipuja, ruoansulatusvaivoja, vaihdevuosivaivoja, lapsettomuutta ja paljon muutakin.

Shiatsulla voidaan hoitaa kaikenikäisiä ihmisiä, aikuisia ja lapsia, ja raskaanaolevia. Hoito tasapainottaa ja harmonisoi kehoa; hoidon vaikutuksen huomaa energian lisääntymisenä, elinvoiman palautumisena ja hyvinvoinnin lisääntymisenä.

(Lähde: Johanna Rinne, Organic Spirit)

Tarjoan rentouttavaa, lempeää ja asiakkaan tuntemusten mukaan tehtävää seitai shiatsu-hoitoa, joka tehdään futonilla makuuasennossa vaatteiden päältä. Hoidon aikana käsittelen koko kehon mahdollisimman kattavan hyödyn aikaansaamiseksi.

Raskausaikana keho käsitellään hieman eri tyyppisin menetelmin ja shiatsua voidaan käyttää apuna niin kehon tasapainottamisessa, rentouttamisessa, synnytyksen käynnistymisen avittamisessa kuin pyrkiä sen avulla vaikuttamaan vauvan tarjontaan moksaamalla (esimerkiksi vauvan ollessa perätilassa).

Teen hoitoja kotikäyntinä pääkaupunkiseudulla sovittuna ajankohtana niin päivisin kuin iltaisin. Alla voit tutustua tarjoamiini hoitoihin. Hoidon maksu onnistuu käynnin yhteydessä korttimaksulla maksupäätteellä.

 
Shiatsu-hoito

Koko kehon hoito

kaikenikäisille. 

Hoito tasapainottaa ja harmonisoi kehoa; hoidon vaikutuksen huomaa energian lisääntymisenä, elinvoiman palautumisena ja hyvinvoinnin lisääntymisenä.

Hinta 85 €

1,5 tuntia

 

Vauvat ja lapset

Hinta 45 €

45 minuuttia

Synnytykseen valmistava shiatsu-hoito

Käsittelen koko kehon raskausshiatsu-hoitomenetelmällä. Raskausaikana keho käsitellään hieman eri tyyppisin menetelmin ja shiatsua voidaan käyttää apuna niin kehon tasapainottamisessa, rentouttamisessa kuin synnytyksen käynnistymisen avittamisessa.

Raskausviikolta 37 eteenpäin voidaan käyttää myös synnytyksen käynnistymistä avittavien akupisteiden stimulointia.

Hinta 85 €

1,5 tuntia

Moksaus

Kiinalainen perineinen hoito, jonka keinoin vauvan perätilaa voidaan yrittää auttaa kääntymään akupisteitä stimuloimalla. Hoitoa tehdään raskausviikkojen 34-36 välissä ja mahdollisuuksien mukaan myös myöhemmin.

Hinta 60 €

60 minuuttia