Imetysohjaus

Synnytyksen jälkeen äidin kehon hormonaaliset muutokset herkistävät äitiä muun muassa havaitsemaan

ja vastaamaan vauvansa viesteihin ja samalla valmistavat kehoa tuottamaan maitoa tiettyjen lainalaisuuksien mukaisesti.

Imetys on luonnollista, mutta ei aina mutkatonta.

Autan lempeästi ohjaten missä tahansa imetyksen pulmatilanteissa tutkittuun tietoon pohjaten aina

ensi hetkistä lähtien.

Ohjauksen avulla autan sinua löytämään juuri omiin toiveisiisi sopivat tavoitteet. Oli suuntanasi täysimetys, osittaisimetys, taaperoimetys tai neuvot vauvantahtiseen pulloruokintaan tai apu lapsen vieroitukseen, autan kirkastamaan tavoitteita ja tuen sinua omista lähtökohdistasi käsin.

Suosittelen kotikäyntinä tehtävään imetysohjaukseen käytettäväksi yhtä kahden tunnin tapaamista kerrallaan. Tapaaminen voidaan pitää kotonanne ja tarvittaessa jo synnytyssairaalassa. Hintaan kuuluu tapaamisen jälkeen tarpeen mukaan kaksi seurantaan liittyvää sähköpostiviestiä.

Erillisen skype- tai puhelinneuvonnan ja sähköpostitse tai viestein tapahtuvan neuvonnan, sekä mahdollisen seurantakäynnin toteutan myös tuntihintani pohjalta.

Vauvan synnyttyä sekä äiti, vauva että toinen vanhempi opettelevat yhdessä sitä, mitä imetys juuri heidän

kohdallaan on.

 

Kukin ihminen ja vastasyntynyt vauvakin on yksilö niin temperamentiltaan kuin valmiuksiltaan. Välillä riittää ajatus siitä, että imetystaipaleella mennään eteenpäin yksi imetys tai yksi päivä kerrallaan, ja mikä tärkeintä - äidin hyvinvointi tukee myös vauvan hyvinvointia ja ongelmien kanssa ei tarvitse jäädä yksin.

Ota yhteyttä niin sovitaan ohjausaika!

Teen mielelläni kotikäyntejä ja voin tulla ohjaamaan sinua myös synnytyssairaalaan halutessasi. Yli 50 km edestakaisesta ajomatkasta veloitan lisäksi kilometrikorvauksen.

Hinta 60 €/tunti